Mivel foglalkozunk?

Cégünk jelenlegi formájában 2008 óta szolgálja ki a legmagasabb szinten vásárlóink igényeit. Bátran állíthatjuk, hogy több vagyunk egy „szokványos” virágüzletnél, hiszen kreativitásunk és egyedi megoldásaink vevők ezreit örvendeztették már meg az évek során. Ehhez hozzájárul munkatársaink több évtizedes tapasztalata és széles látóköre, mely biztosítja hogy Ön minden látogatás után maradandó élménnyel távozzon.

Kínálatunk

Gondosan válogatott virágaink, cserepes növényeink, kreatív ötleteink minden alkalommal megállják helyüket. Bízza magát tapasztalatunkra, válassza a Claudia Virágszalont!

Vágott virágok

Hazai és import, élő és vágott virágok, csokrok, koszorúk, kompozíciók a jeles ünnepekre, vagy egyszeri alkalmakra.

Kreatív munkák

A klasszikus ballagási csokroktól az extravagáns esküvői kompozíciókon át az egyéni megoldásokig. Szeretné Ön elkészíteni? Tálak, girlandok, fali és álló díszek, ajtódíszek, dekoratív, kreatív készítmények, díszdobozok, figurák várják óriási választékban!

Tanácsadás

Amennyiben szeretné kertjét teljes mértékben használni, és ugyanolyan igényes rá, mint otthona többi részére – érdemes szakértői tanácsot kérni. Ön megspórolja az időt, a fölösleges munkát, mi pedig sokéves tapasztalatunk állítjuk az Ön szolgálatába!

Kedvezmények

A myWorld törzsvásárlói program partnereként az általunk biztosított törzsvásárlói kártyával nem csak Nálunk részesül kedvezményben, hanem az ország több száz pontján, sőt, világszerte több tízezer üzletben kaphat pénzvisszatérítést vásárlásai után!

Üzletünkben ezen felül folyamatos akciókkal, tárgyi meglepetésekkel, nyereményjátékokkal várjuk.

Nyitvatartás

H-SZ: 7:30 - 19:30
V: 8:00 - 18:00

Közösségi oldalunk

Írjon nekünk

10 + 4 =

*a rövid kérdés a spam üzenetek akadályozására szolgál, kérjük szíves megértését!