Termékeink

Virágainkat, csokrainkat mindig a legnagyobb odafigyeléssel válogatjuk Önöknek, hisz a legjobbnál nem engedhetünk meg kevesebbet! Ismertségünk és széles törzsvásárlói körünk folyamatosan motivál minket, így a Claudia Virágszalonban Ön minden alkalommal minőségi árut és kiszolgálást kap.

Vágott virágok

Hazai és import élő, szálas virágok óriási választékban!
Aktuális árlistánkért látogassa meg közösségi oldalunk.

Csokrok, és …

Csokrok és kompozíciók minden alkalomra! A klasszikus ballagási csokroktól az extravagáns esküvői kompozíciókon át egészen a dobozos, és egyedi kreatív megoldásokig – tapasztalatunkkal Önt nem éri csalódás!

A csokor kultúránkban a legboldogabb és legszomorúbb pillanatok kísérője, így kínálatunkban ugyanúgy megtalálhatóak a sírcsokrok, mint a kosarak és virágtálak. Keressen minket elképzelésével a Kapcsolat pont alatt!

Cserepes virágok

A lakás igazi dísze lehet egy szép szobanövény, valamint a kertépítészetben is előszeretettel használjuk mobilitásuk, sokféle variációs lehetőségük miatt.
A Claudia Virágszalon széles palettával várja Önt, hogy megtalálhassa a legújabb  – és legélőbb – „bútordarabot”.

Kreatív

Tálak, girlandok, fali és álló díszek, ajtódíszek, dekoratív, kreatív készítmények, díszdobozok, figurák…. minden ami kiegészítheti kreatív projektjeit!

Kedvezmények

A myWorld törzsvásárlói program partnereként az általunk biztosított törzsvásárlói kártyával nem csak Nálunk részesül kedvezményben, hanem az ország több száz pontján, sőt, világszerte több tízezer üzletben kaphat pénzvisszatérítést vásárlásai után!

Üzletünkben ezen felül folyamatos akciókkal, tárgyi meglepetésekkel, nyereményjátékokkal várjuk.

Nyitvatartás

H-SZ: 7:30 - 19:30
V: 8:00 - 18:00

Közösségi oldalunk

Írjon nekünk

5 + 13 =

*a rövid kérdés a spam üzenetek akadályozására szolgál, kérjük szíves megértését!